Forårsopvisning 2007 - Zone 55 Store Skumdag 2010 Store Skumdag 2010 Forårsopvisning 2006 Forårsopvisning 2007
Skip Navigation Links

Hold 126 - Guldklumperne - sammen med mor eller far


Hold beskrivelse

Dette er et nyopstartet hold til den spirrende, livlige og glade pige eller dreng i alderen 2-4 år, som ønsker udfordring og sjov leg. Her er plads til alle. :)

Det første halve år har børnene en af deres forældre ved sin side. Her bruges tiden på at styrke børnenes motorik, gennem leg med redskaber. Vi laver samtidig fangelege, hygger os med faldskærm, og meget mere. På holdet er det vigtigt der skabes et fællesskab mellem alle børnene, så de kan hygge sig og have det sjovt, også så deres forældre kan nyde timerne sammen hver torsdag. 

Efter jul siger forældrene farvel til de gymnastikglade børn når I kommer til træning. Her er det nemlig blevet tid til at stå på egne ben, og vise hvor dygtig man er blevet til de kommende opvisninger senere på året. I løbet af sæsonen vil vi nemlig arbejde med elementer på børnenes primisser, såsom koldbøtter, leg på redskabsbane og små hop, der kan benyttes til opvisningen. Det er nemlig vigtigt at leg er del af minutterne på gulvet. Der skabes på denne måde derfor en smagsprøve på, hvad børnene senere kan og vil lære på de ældre hold. For nogen er det rart af have sin mor/far ved sin side til at begynde med, så man ved hvad man kaster sig ud i. 

Dette hold har ingen forudsætninger, andet end at man har lyst til at dyrke gymnastik, og have det sjovt sammen med andre. Både barn og mor/far vil få sved på panden, og ligge og kravle rundt på gulvet, så hvis dit barn er klar på sjov og udfoldelse, så hop i gymnastiktøjet og kom til en grinagtig og fornøjelig time hver torsdag. ;):D

Jeg ser i hvert fald frem til fis og ballade med jer i gymnastikkens tegn. 

 

Bemærk at prisen er pr. barn. Indtil jul deltager en voksen (mor eller far) gratis på holdet!
 
Hold info

SæsonSæson 2019-2020
Hold126 - Guldklumperne - sammen med mor eller far
MålgruppePiger og drenge 2-4 år
ForudsætningIngen
InstruktørMilishia MoradiMilishia Moradi
HjælpeinstruktørMelek ØzelMelek Øzel
Aktuel pris360 DKK
Er holdet med i Max-pris ordningenJa
Træningsperiode02-09-2019 - 25-05-2020
StatusHoldet er fyldt op
Træningssted og tidVibeholmskolen, pigesalMa 17:00-18:00Ændringer til sæsonprogram for hold 126
Hold 
Dato 
Afvigelse 
Sted 
Ingen ændringer

Tilmeldingskort
Tilmelding til hold 126 ikke muligt. Holdet er fyldt op


Du har endnu ikke valgt nogen hold


Kommende aktiviteter

Der er pt. ingen kommende aktiviteter


Meddelelser


Der er ingen meddelelser lige nu


Fakta børnehold

Forældre er ikke tilstede i gymnastiksalen når de små træner!

Et par grunde hertil er:

  • Der er dårlig plads
  • Der er for mange i salen (dårlig luft)
  • Børn er uopmærksomme
  • Forældrer forstyrrer undervisningen med snak

Forældre må meget gerne opholde sig i omklædningsrum for det tilfælde at der skulle blive behov for deres tilstedeværelse. Men vi forsøger at imødegå sådanne situationer, ved at have mange hjælpeinstruktører tilstede i salen.

Instruktørerne vil sørge for, at der er passende mulighed for at forældrer kan komme og se på, og følge med i hvordan det går. Vi ved af erfaring at mange af børn elsker disse små opvisninger hvor de viser hvad de har lært. Har du som forældre lyst til at være med til HELE undervisningen, så henviser vi til Familiegymnastik-holdet.


.